5. sep. 2008

Tekstforfatter

Isak Ladegård er skribent og sosiologistudent.

Mellom mars 2007 og juni 2008 skrev han reiseartikler fra sine reiser i Asia og Sør-Amerika. Han har forfattet en fjerdedel av den internasjonalt utgitte guideboken BUG Australia og har bidratt i novelleantologiene "Vi skal forandre verden en dag" (Kagge forlag) og "Signaler 2010" (Cappelen Damm). Som frilansjournalist har han blant annet skrevet for Aftenposten Innsikt.

Han er ellers lokal kjendis for sitt krokkettalent.

isak.ladegaard [alfakrøll] gmail.com





Illustratør
Martin Mauseth Hvattum er inne i sitt andre år ved det prestisjetunge Academy of Art University i San Francisco. Han har tidligere studert ved strykejernet i Oslo og Elam School of Fine Arts i Auckland, New Zealand.

Når han ikke maler eller tegner farter han rundt i gale San Fransisco, dodger gategjenger og syretrippende hippies, mens han forsøker å finne frem til fotballsletter og ølserveringer.

Han er forøvrig venstrehendt, og glad i hermetisert frukt.

mhvattum [alfakrøll] gmail.com










Tekstforfatter
Zadie Sellsfjord er semilegendarisk for det elegante bysykkelstuntet, som i juni 2007 fikk Grünerløkka til å gå mann av huse. Siden den gang har hun forsøkt å gjenvinne sine gyldne 15 minutter. Etter en mengde korttenkte youtubeflauser fant hun ut at den beste veien dit vil være å studere kreativ skriving ved Universitetet i Sydney.

Zadie har skrevet musikkanmeldelser for Plan B og Grus, og artikkelen "Hele jævla veien tilbake" ble publisert i Vinduet, høsten 2007.

Når hun ikke frilansskriver, holder Zadie seg i form med pilates,
tai chi og texas hold ’em . Hun liker også å dusje naken.

zadie.sellsfjord [at] gmail.com